wie ben ik

Mijn naam is Wim Vosdingh, ik woon in Froombosch met mijn echtgenote Yvonne.

Fotografie is een grote hobby van mij. In 2009 ben ik begonnen te fotograferen met een digitale spiegelreflex camera, dit was een Canon EOS1000D met de daarbij behorende standaard kidlens 17-55 van Canon en een Tamron 70-300F5.6 lens. Al snel kwamen daar een Sigma OS 18-200 F3.5-5.6 en een Canon EF 50 mm 1:1.8II bij.

Begin van het jaar 2010 ben ik een beginnerscursus fotografie gaan volgen bij Karen Klein, door haar heb ik nog meer inzicht gekregen in wat je allemaal met een fotocamera kunt doen behalve alleen maar op de automatische stand fotograferen.

 

Ik fotografeer landschappen, dieren en macro's, maar mijn voorkeur gaat inmiddels uit naar portretfotografie, zowel op locatie als in de studio.

Ik heb hier in september 2010 een cursus portretfotografie voor gevolgd bij Karen Klein. Ik ben inmiddels in het bezit van een Canon 6D fullframe camera een Canon EOS60D en de daarbij behorende lenzen de Canon EF 70-200F2.8 L USM lens, een Sigma 18/55 DC 2.8 EX OS HSM lens en een Tamron SP 90 VC 2.8 lens,voor portret etc de Tamron 24-70 vc di f2.8 en voor landschap een 17-40 F4.0 groothoek lens

 

Doordat ik in de loop der tijd meer met modellen en visagisten ben gaan werken wilde ik nog meer uit de portretfotografie halen. Ik ben een workshop bij Frank Doorhof gaan volgen en inmiddels ben ik de trotse eigenaar van een eigen studio.

Zo hoop ik alle facetten onder de knie te krijgen om het resultaat en de tevredenheid van de modellen en mijzelf te vergroten.

 

Als je ook een fotoshoot wil, dan kun je via het contactformulier een aanvraag doen.

 

Wim Vosdingh